top of page

Condiții de retragere cursuri anuale

copii și adolescenți

Se mai întâmplă să nu ne potrivim. Ne pare rău, dar sperăm să rămânem prieteni. În cazul în care dorești, ca părinte, să retragi copilul (sau tu, ca adolescent, dorești să te retragi) de la cursurile debateX, este necesar să ne anunți în scris la adresa debatex@ardor-muntenia.ro cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de data încetării participării. În funcție de situația corespunzătoare se vor aplica mențiunile de mai jos. 

 

  • Dacă dorești să te retragi înainte de începerea cursului, îți vom restitui integral suma plătită;

  • Dacă dorești să te retragi după începerea cursului, o poți face până maxim la sesiunea 3 printr-un e-mail transmis la adresa debatex@ardor-muntenia.ro.  În cazul retragerii înainte de sesiunea 3, se va rambursa 80% din suma achitată;

  • Nu se mai acceptă cereri de retragere după a treia sesiune a semestrului și în cazul unor astfel de situații nu se va rambursa suma achitată.

 

Orice nemulțumire ai, contactează-ne. Poate reușim să găsim împreună o soluție pentru a continua cu noi.  

Condiții de retragere cursuri anuale - profesioniști/adulți

Se mai întâmplă să nu ne potrivim. Ne pare rău, dar sperăm să rămânem prieteni. În cazul în care dorești să te retragi de la cursurile debateX, este necesar să ne anunți în scris la adresa debatex@ardor-muntenia.ro cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data încetării participării. În funcție de situația corespunzătoare se vor aplica mențiunile de mai jos. 

  • Dacă dorești să te retragi înainte de începerea cursului cu 5 zile îți vom restitui integral suma plătită;

  • Dacă dorești să te retragi după începerea cursului, o poți face după prima sesiune printr-un e-mail transmis la adresa debatex@ardor-muntenia.ro.  În cazul retragerii înainte de sesiunea 2, se va rambursa 70% din suma achitată;

  • Nu se mai acceptă cereri de retragere după a doua sesiune a cursului și în cazul unor astfel de situații nu se va rambursa suma achitată.

 

Orice nemulțumire ai, contactează-ne. Poate reușim să găsim împreună o soluție pentru a continua cu noi.

Ne

bottom of page