top of page
pt site dX OSA2.png

Ești licean fără experiență în dezbateri și vrei să înveți să argumentezi mai convingător și să vorbești bine în public? Atunci ai ajuns în locul potrivit! :)

​​debateX Online Summer Academy este tabăra online de vară cu cele mai interesante subiecte și cei mai cool traineri, campioni în dezbateri, școliți la universități de top din lume sau/și profesioniști pasionați ce excelează în domeniul lor de pregătire.

 

Summer Academy se va desfășura online, pe Zoom, între 19 și 23 iulie (atelierele vor avea loc în intervalele 16.00-17.30 și 18.00-19.30) exclusiv în limba engleză.

În urma cursurilor de argumentare și oratorie, sesiunilor de dezbateri practice și atelierelor de "conținut" (despre economie, sociologie, ideologii politice) vei deveni mai persuasiv, mai încrezător în abilitățile tale de comunicare și mai cunoscător într-ale lumii care ne înconjoară.

Prețul taberei este de 880 RON/persoană, iar înscrierea se face până pe 1 iulie prin formularul pe care-l poți accesa făcând click aici.

program newbies.PNG

Trainerii debateX Online Summer Academy:

teodor grama2.jpg

Teodor Grama

Teodor a reprezentat România la Campionatul Mondial de Dezbateri (WSDC) de două ori, iar acum face parte din echipa de antrenori a Lotului Național de dezbateri al României. În prezent studiază Științe Umane, Sociale și Politice la Universitatea Cambridge, este antrenor al clubului de dezbateri al Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București și membru al clubului de dezbateri Cambridge, alături de care se pregătește pentru participarea la Campionatul Mondial de Dezbateri pentru studenți (World Universities Debate Championship).

alina microfon.png

Alina Bucșa

În calitate de debater, Alina a câștigat două campionate naționale și a ajuns în Marea Finală a altor 5 turnee. Ca trainer, a lucrat în ultimii 9 ani cu sute de elevi și cu instructori de dezbateri și profesori din toată România și Moldova, și a contribuit încă din liceu la înființarea unor noi cluburi de debate. Alina a coordonat numeroase evenimente educaționale pentru elevi, instructori și profesori, ca Organizator Principal, Director de Training sau Director de Turneu, iar acum este Director de Training la ARDOR Muntenia, organizația care desfășoară cursurile debateX.

calin ilies2.jpg

Călin Ilieș

Călin studiază Filosofie, Politică și Economie la London School of Economics, universitate fruntașă în domeniul științelor sociale. Prin debate, el a putut aborda riguros teme relevante academic, dar curpinse sumar în programa școlară, și de a-și dezvolta gândirea critică și analitică, ambele fiind esențiale în domeniul științelor sociale. Prin urmare, el consideră că debate-ul a jucat, și continuă să joace, un rol esențial în evoluția lui. Călin este alături de mișcarea de dezbateri din 2016, și dorește să ofere generațiilor viitoare șansa pe care a avut-o și el.

Te așteptăm cu drag la debateX  Online Summer Academy! Înscrie-te până pe 1 iulie aici.

bottom of page