top of page
Public Speaking

Find your voice. Sharpen your mind.

Partenerii noștri:

ESU Public Speaking

Debating principles applied in everyday life - with Emi Beteringhe, founder of debateX

Listen to Mind Architect's Principles of Debating in Everyday Life podcast on Spotify!

Debate for teenagers
How debateX changes a young person's life 

notebooks glasses pen

Improve your school perfomance 

Those who practice debate consistently perform 15-20% better in school than their peers because they learn to argue relevant points in an elegant way, because they are more resilient to stress and because they develop a rich general culture.

University Graduation

​Admission to top universities in the world

All universities in the world's top 100, without exception, have a 'Debating Society'. Debating is one of the activities they know and appreciate. An applicant's CV will look better with arguments in it and argumentative skills are also important for the admissions essay.

Public Microphone

Build essential skills for the future

At debates we train at least 5 of the 10 skills defined by the World Economic Forum as essential for the future: critical thinking, coordination with others, decision-making and cognitive flexibility. These skills are useful in both personal and professional life.

Cine sunt trainerii

Screenshot_20231222_234524_Instagram.jpg

Beatrice a fost Campioana națională a ediției 2023 a concursului de Public Speaking organizat de English Speaking Union și reprezentanta României la marea finală de la Londra în mai 2023. Azi Beatrice este trainer debateX cu peste 40 de participări la competiții naționale și internaționale de dezbateri unde a câștigat numeroase premii. Ea se dedică mentoratului pentru tinerii vorbitori în public, fiind entuziasmată să împărtășească din experiența ei. Poți vedea discursul ei din finala de la Londra aici:

Beatrice Păun - Campioana națională 2023

DSC07024_Crop.jpg

Mălina a descoperit pasiunea pentru vorbit în public în liceu, câștigând Premiul Special la competiția națională de Public Speaking. Cu numeroase premii la concursuri de teatru, acum studiază Creative Writing la University of Edinburgh, dorind să arate puterea creativității și a libertății de exprimare în schimbarea perspectivei asupra lumii și abia așteaptă să împărtășească cu alții din pasiunea ei. Poți vedea discursul Mălinei din finala (online) din 2020 aici:

Mălina Todoran - Honorable mention - finala 2020 

Poza Lucru 2_edited.jpg

Tudor a ieșit pe locul 2 în finala ediției 2023 a concursului de Public Speaking ESU. Pasionat de public speaking din liceu, Tudor combină abilități remarcabile de comunicare cu o educație solidă la Liceul Teoretic 'Jean-Louis Calderon' din Timișoara și un bacalaureat francez în istorie. Susținător al învățării limbilor străine, vede public speaking-ul nu doar ca o competență, ci și ca o călătorie de auto-descoperire și conexiune umană, pe care abia așteaptă să o împărtășească cu alți doritori. Poți vedea discursul lui Tudor din finala 2023 aici:

Tudor Beldiman - locul 2 - finala 2023

WhatsApp Image 2024-01-08 at 19.18_edited.jpg

Elena a fost Campioana Națională în 2022 și reprezentanta României la Marea Finală ESU Public Speaking Londra 2022 (desfășurată online). Elena este o entuziastă a vorbitului în public și dezvoltării personale. Pasionată de cărți și jocuri video, gata să îi ajute pe pasionați de discurs să își atingă obiectivele cu o abordare prietenoasă și dedicată. Un trainer de public speaking cu energie contagioasă și dorință sinceră de a-și vedea elevii reușind. Poți vedea aici discursul Elenei în Marea Finală Internațională din 2022:

 Elena Rad - Campioana națională 2022

Înregistrează-te acum!

Învață de la traineri campioni!

bottom of page