top of page

Coaching 1:1 pentru concursul de Public Speaking organizat de ESU Romania

Cu campioni ai edițiilor trecute ale concursului.

Ce înseamnă 
“Coaching de Public Speaking cu campionii debateX”

Am adus în echipa noastră 4 dintre campionii edițiilor trecute ale concursului de Public Speaking organizat de English Speaking Union și i-am pregătit intens pe partea de pedagogie și feedback pentru a putea fi ghizi cât mai buni pentru tine, cel care ești înscris în concurs în această ediție și îți dorești să livrezi un discurs cât mai bun la etapa următoare. 

Coaching înseamnă că vei lucra individual cu unul dintre cei 4 traineri pe construirea sau rafinarea discursului, în sesiuni online de câte 30 de minute. 

Giving a Speech

Ce câștigi dacă lucrezi cu trainerii noștri ?

Înveți să faci un discurs bun

Rezultatul din concurs contează. Dar mult mai important este procesul de învățare. Să înveți să faci un discurs bun este o abilitate critică ce îți va fi de folos și mai departe - la școală, la facultate și la job. Să fii un bun vorbitor în public îți va permite să influențezi, să convingi și să inspiri o audiență și să ai un impact semnificativ asupra opiniei și atitudinii celor care ascultă.

“Peace of mind”

Rezultatul din concurs contează. Dar mult mai important este procesul de învățare. Să înveți să faci un discurs bun este o abilitate critică ce îți va fi de folos și mai departe - la școală, la facultate și la job. Să fii un bun vorbitor în public îți va permite să influențezi, să convingi și să inspiri o audiență și să ai un impact semnificativ asupra opiniei și atitudinii celor care ascultă.

Tips & Tricks de la ‘insideri’

Trainerii noștri știu bine acest concurs, au participat în cel puțin o ediție și au parcurs toate etapele, până în finală, unii dintre ei chiar până în finala de la Londra. Lucrând cu ei îți vor împărtăși din experiența lor valoroasă, cum au făcut ei de au avut succes, pe ce să pui accent, cum să te pregătești etc. Cu ei ‘de mână’ îți sporești șansele de a trece mai departe.

Să cunoaștem trainerii

Screenshot_20231222_234524_Instagram.jpg

Beatrice a fost Campioana națională a ediției 2023 a concursului de Public Speaking organizat de English Speaking Union și reprezentanta României la marea finală de la Londra în mai 2023. Azi Beatrice este trainer debateX cu peste 40 de participări la competiții naționale și internaționale de dezbateri unde a câștigat numeroase premii. Ea se dedică mentoratului pentru tinerii vorbitori publici, fiind entuziasmată să împărtășească din experiența ei. Poți vedea discursul ei din finala de la Londra aici:

Beatrice Paun

DSC07024_Crop.jpg

Mălina a descoperit pasiunea pentru vorbire în public în liceu, câștigând Premiul Special la competiția națională de Public Speaking. Cu numeroase premii la concursuri de teatru, acum studiază Creative Writing la University of Edinburgh, dorind să arate puterea creativității și a libertății de exprimare în schimbarea perspectivei asupra lumii și abia așteaptă să împărtășească cu alții din pasiunea ei. Poți vedea discursul Mălinei din finala (online) din 2020 aici:

Mălina Todoran

Poza Lucru 2_edited.jpg

Tudor a ieșit pe locul 2 în finala ediției 2023 a concursului de Public Speaking ESU. Pasionat de public speaking din liceu, Tudor combină abilități remarcabile de comunicare cu o educație solidă la Liceul Teoretic 'Jean-Louis Calderon' din Timișoara și un bacalaureat francez în istorie. Susținător al învățării limbilor străine, vede public speaking-ul nu doar ca o competență, ci și ca o călătorie de auto-descoperire și conexiune umană, pe care abia așteaptă să o împărtășească cu alți doritori. Poți vedea discursul lui Tudor din finala 2023 aici:

Beldiman Tudor

WhatsApp Image 2024-01-08 at 19.18_edited.jpg

Elena a fost Campioana Națională în 2022 și reprezentanta României la Marea Finală ESU Public Speaking Londra 2022 (desfășurată online). Elena este o entuziastă a vorbitului în public și dezvoltării personale. Pasionată de cărți și jocuri video, gata să îi ajute pe pasionați de discurs să își atingă obiectivele cu o abordare prietenoasă și dedicată. Un trainer de public speaking cu energie contagioasă și dorință sinceră de a-și vedea elevii reușind. Poți vedea aici discursul Elenei în Marea Finală Internațională din 2022:

Alexandra Elena Rad

Înregistrează-te acum!

Dacă îți dorești experiența Public Speaking-ului atunci te așteptăm la cursurile noastre!

bottom of page