top of page
Public Speaking

Îmbunătățește-ți discursul în sesiuni de coaching individual cu campioni ai edițiilor trecute 

Partenerii noștri:

ESU Public Speaking

Ce înseamnă "Coaching cu campioni" ?

Am adus în echipa noastră 4 dintre laureații edițiilor trecute ale concursului de Public Speaking organizat de English Speaking Union și i-am pregătit intens pe partea de pedagogie și feedback pentru a putea fi ghizi cât mai buni pentru tine, cel care ești înscris în concurs în această ediție și îți dorești să livrezi un discurs cât mai bun la etapa următoare. 
 

Coaching înseamnă că vei lucra individual cu unul dintre cei 4 traineri pe construirea sau rafinarea discursului, în sesiuni online de câte 30 de minute.

Ce câștigi dacă lucrezi cu trainerii noștri

Microphone_edited.jpg

Înveți să faci
un discurs bun

Rezultatul din concurs contează. Dar mult mai important este procesul de învățare. Să înveți să faci un discurs bun este o abilitate critică ce îți va fi de folos și mai departe - la școală, la facultate și la job. Să fii un bun vorbitor în public îți va permite să influențezi, să convingi și să inspiri o audiență și să ai un impact semnificativ asupra opiniei și atitudinii celor care ascultă.

Yoga at Home

Peace of mind

”O fi bine? N-o fi bine?” De multe ori ca participant nu știi exact dacă ai reușit să construiești un discurs bun. Sunt unii mai norocoși care au privilegiul unui profesor bun care să îi ghideze, să îi asculte, să le dea feedback. Dar nu toți sunt așa norocoși. Sau profesorul nu se poate ușor împărți la toți elevii. Să lucrezi cu cineva care știi că a făcut performanță în acest domeniu îți poate aduce liniștea și relaxarea de a știi că ești ‘pe mâini bune’. 

AEnB2UpOYCXSgzdCTlZlVHbAgrfMCXgobybVnVK4

Tips & Tricks
de la ‘insideri’

Trainerii noștri știu bine acest concurs, au participat în cel puțin o ediție și au parcurs toate etapele, până în finală, unii dintre ei chiar până în finala de la Londra. Lucrând cu ei îți vor împărtăși din experiența lor valoroasă, cum au făcut ei de au avut succes, pe ce să pui accent, cum să te pregătești etc. Cu ei ‘de mână’ îți sporești șansele de a trece mai departe.

Cine sunt trainerii

Screenshot_20231222_234524_Instagram.jpg

Beatrice a fost Campioana națională a ediției 2023 a concursului de Public Speaking organizat de English Speaking Union și reprezentanta României la marea finală de la Londra în mai 2023. Azi Beatrice este trainer debateX cu peste 40 de participări la competiții naționale și internaționale de dezbateri unde a câștigat numeroase premii. Ea se dedică mentoratului pentru tinerii vorbitori în public, fiind entuziasmată să împărtășească din experiența ei. Poți vedea discursul ei din finala de la Londra aici:

Beatrice Păun - Campioana națională 2023

DSC07024_Crop.jpg

Mălina a descoperit pasiunea pentru vorbit în public în liceu, câștigând Premiul Special la competiția națională de Public Speaking. Cu numeroase premii la concursuri de teatru, acum studiază Creative Writing la University of Edinburgh, dorind să arate puterea creativității și a libertății de exprimare în schimbarea perspectivei asupra lumii și abia așteaptă să împărtășească cu alții din pasiunea ei. Poți vedea discursul Mălinei din finala (online) din 2020 aici:

Mălina Todoran - Honorable mention - finala 2020 

Poza Lucru 2_edited.jpg

Tudor a ieșit pe locul 2 în finala ediției 2023 a concursului de Public Speaking ESU. Pasionat de public speaking din liceu, Tudor combină abilități remarcabile de comunicare cu o educație solidă la Liceul Teoretic 'Jean-Louis Calderon' din Timișoara și un bacalaureat francez în istorie. Susținător al învățării limbilor străine, vede public speaking-ul nu doar ca o competență, ci și ca o călătorie de auto-descoperire și conexiune umană, pe care abia așteaptă să o împărtășească cu alți doritori. Poți vedea discursul lui Tudor din finala 2023 aici:

Tudor Beldiman - locul 2 - finala 2023

WhatsApp Image 2024-01-08 at 19.18_edited.jpg

Elena a fost Campioana Națională în 2022 și reprezentanta României la Marea Finală ESU Public Speaking Londra 2022 (desfășurată online). Elena este o entuziastă a vorbitului în public și dezvoltării personale. Pasionată de cărți și jocuri video, gata să îi ajute pe pasionați de discurs să își atingă obiectivele cu o abordare prietenoasă și dedicată. Un trainer de public speaking cu energie contagioasă și dorință sinceră de a-și vedea elevii reușind. Poți vedea aici discursul Elenei în Marea Finală Internațională din 2022:

 Elena Rad - Campioana națională 2022

Înregistrează-te acum!

Învață de la traineri campioni!

bottom of page