top of page

Înscrie-te

debatex-debate adulti.webp

Debate Essentials

Pentru începători în dezbateri

Nivel minim engleză B2

De ce debate

Analiză și gândire critică

Află mai multe >

debatex-complexity.webp

Analiză și gândire critică

 

În dezbateri, abordăm o mulțime de subiecte, din diferite puncte de vedere, astfel încât orizonturile de cunoaștere ale participanților se lărgesc constant.

Capacitățile de analizare și gândire critică sunt șlefuite continuu prin aprofundarea și integrarea informațiilor sub o formă structurată, convingătoare și concisă.

Alături de noi vei învăța să aplici în viața de zi cu zi metode eficiente de argumentare și discurs, care să te ajute atât la susținerea unui raport într-o ședință, cât și la discuții încinse la masa de sărbători.

Elocvență și convingere

Află mai multe >

Elocvență și convingere

 

Ca un discurs să fie persuasiv și să „miște” audiența, este nevoie să înțelegem cum funcționează mecanismul persuasiunii și al oratoriei.

 

Și nu, nu este nevoie de așa ceva doar dacă îți dorești să ții un TED Talk, un discurs poate fi orice „pledoarie” pe care o avem în fața șefului, partenerului sau chiar colegilor.

Practica constantă alăturată feedback-ului constructiv oferit de trainerii noștri fac diferența între un discurs văzut ca „okay” și și unul văzut ca „extraordinar”.

debatex-microphone.webp
Comunicare
în engleză

Află mai multe >

Comunicare în limba engleză

 

Cunoașterea unei limbi străine este un must din CV-ul oricărui candidat, indiferent despre ce job vorbim.

Pe lângă instrumentele oferite în cadrul training-urilor, toți participanții au posibilitatea de a-și îmbogăți cunoștințele și vocabularul în limba engleză, toate discursurile și dezbaterile în echipă fiind un prilej bun de exersare a limbii într-un cadru interactiv și dinamic.

debatex-american flag.webp
Lucru în echipă

Află mai multe >

Lucru în echipă

Dezbaterile te ajută să te dezvolți pe ambele planuri: individual, atunci când îți susții discursul în fața unui public cât și în cadrul echipei, acolo petrecându-se alegerea argumentelor.

Să fii un bun team player este una dintre cele mai importante și căutate abilități de pe piața muncii.

În echipele de la DebateX îți vei îmbunătăți colaborarea, comunicarea și vei putea ajunge la performanța de a fi un „TU” mai bun.

debatex-handshake.webp
Dezvoltare personală

Află mai multe >

Dezvoltare personală

Dezbaterile dezvoltă abilitățile native de comunicare, folosind diferite tehnici prin care stilul fiecărei persoane poate fi pus în valoare.

Odată cu trecerea peste frica de a vorbi în public, cu livrarea de discursuri din ce în ce mai bune și cu învățarea într-un cadru prietenos, alături de cursanți cu nevoi și interese similare, putem garanta că încrederea în sine se va face simțită. Și nu, nu va avea efect doar asupra modului în care poți argumenta cât și asupra modului în care comunici, în viața cotidiană, cu colegii, prietenii, familia și partenerul.

debatex-aplauze.webp
Traineri cu expertiză

Află mai multe >

Traineri cu expertiză

 

Trainerii DebateX sunt persoane cu o experiență vastă în dezbateri, fiind atât campioni naționali și internaționali la unele dintre cele mai prestigioase competiții cât și mentori ce au ca scop principal identificarea nevoilor tale și structurarea unui parcurs de învățare personalizat.

Nu credem într-o formulă care să se aplice tuturor, de aceea trainerii noștri lucrează constant la adaptarea cunoștințelor pentru fiecare grupă și individ în parte, așadar, nu te îngrijora și ai încredere în trainerul tău!

debatex-learning.webp
bottom of page