top of page

Copilul tău evoluează cu debateX. Progres vizibil după 20 de ore. 

În prezent, grupele de curs sunt în desfășurare. Următoarele ateliere încep în Iulie. Lasă-ne datele pentru a te anunța când deschidem înscrieri noi.

Știai că elevii care practică debate au o performanță școlară cu 20% mai mare? 

În plus, cursurile de dezbateri dezvoltă capacitatea de a vorbi în public, gândirea critică și încrederea - abilități pentru viitor pe care le antrenezi într-un mod fun.

TRAINERI DIN LOTUL NATIONAL

Are parte de traineri cu experiență, campioni regionali și naționali, antrenori ai lotului național de dezbateri al României, pasionați de debate și debateri ei înșiși.   

EXERSEAZA LIMBA
ENGLEZĂ

Exerseaza constant o limbă cu circulație internațională - cursurile au loc exclusiv în limba engleză. Proba de "Speaking" de la examenele de limbă va fi mult mai ușoară.

PARTICIPA LA
COMPETITII

De două ori pe an organizăm un turneu de dezbateri pentru toți elevii școlii, pentru a exersa abilitățile dobândite într-un format competitiv

TOTUL ONLINE, LA UN CLICK DISTANTA

Cursurile noastre sunt predominant cu predare online, pe platforma Zoom. Unii dintre instructorii noștri locuiesc în Olanda, Marea Britanie sau Franța. Mulți cursanți sunt din România, dar și din țări precum Turcia sau, Republica Moldova. 

Ce spun cursanții și părinții lor despre cursurile debateX  ?

Victoria, Andrei, Oana, Marryem și Vera, azi toți studenți la universități internaționale de prestigiu, povestesc cum a fost pentru ei experiența debateX.

De la planificarea argumentului - chiar dacă este unul cu care nu ești de acord - până la alegerea cuvintelor cu grijă, debate-ul il va pregăti pe copilul tău să facă față cu succes provocărilor de la școală, universitate și carieră. 

Dezvoltă gândirea critică

Învață să formuleze argumente bine gândite, să pună sub semnul întrebării dovezile din spatele unei anumite poziții sau concluzii. Gândirea critică îl ajută să construiască o atitudine sănătoasă față de fenomene de tip 'fake news'. 

Are un boost de încredere

Ca bun orator și cu skill-urile de prezentare pe care le va dobândi, va fi mai încrezător în sine la examenele orale, admitere sau interviuri pentru un job

Își controlează emoțiile

Echilibrul și calmul sunt exersate constant în timpul cursurilor de debate.  De fapt, gestionarea emoțiilor îl va ajuta pe copilul tău să câștige respect în fiecare domeniu al vieți sale personale și profesionale.

Smart learning

Va obține cunoștințe ample, din discipline aflate în afara curriculei școlare, dar totuși de actualitate: economie, evenimente sociale, politică internațională, filosofie, world affairs.

Ce spun trainerii debateX despre dezbateri ?

Teo, trainer debateX - gimnaziu

Află de la Teo, fost campion național și trainer debateX de ce îi place să dezbată și de ce predă debate. 

bottom of page