Termeni și condiții 

Înscrierea și desfășurarea cursurilor DebateX

Locurile sunt limitate. Locurile la curs vor fi alocate în baza principiului primul venit - primul servit, iar locul este garantat în momentul achitării taxei de participare. Nu se mai acceptă cereri de înscriere după cea de-a doua sesiune a modulului în desfășurare.

 

Ședințele de la care se absentează (din orice motiv, inclusiv motive tehnice ce nu țin de organizarea cursului) nu pot fi recuperate, iar suma aferentă ședințelor pierdute nu poate fi recuperată. 
 

La DebateX, dorim ca fiecare participant să aibă parte de o experiență de învățare cât mai bună și să oferim un mediu de învățare cât mai incluziv. Așadar, în cazul în care dumneavoastră sau copilul dumneavoastră aveți nevoie speciale de învățare sau alte nevoie de care să ținem cont, vă rugăm să ne comunicați acest lucru în etapa de înscriere. 

 

Deoarece dezbaterile sunt prin excelență un sport de echipă, ARDOR Muntenia își rezervă dreptul de închide grupele care nu întrunesc numărul minim de participanți, anume 8 pentru grupele de gimnaziu, 10 pentru grupele de liceu și 12 pentru grupele de adulți. În acest caz, taxa de participare va fi restituită integral. 

Pentru că toate cursurile se desfășoară în limba engleză, este necesară fluența în limba engleză înainte de înscriere. Așadar, ARDOR Muntenia își rezervă dreptul de a retrage dreptul de participare cursanților care nu îndeplinesc nivelul minim cerut de limba engleză, B1-B2.

Condiții de retragere de la cursurile DebateX 

În cazul în care dorești să te retragi de la cursurile DebateX, te rugăm să ne anunți în scris la adresa debatex@ardor-muntenia.ro cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de data încetării participării. 

 

  • Dacă dorești să te retragi înainte de începerea cursului, îți vom restitui integral suma plătită;

  • Dacă dorești să te retragi după începerea cursului dar înainte de sesiunea 3, îți vom restitui suma plătită, mai puţin costul sesiunilor de curs organizate;

  • Nu se mai acceptă cereri de retragere după a treia ședință a modulului. 

  • După începerea modulului, nu pot avea loc transferuri de la o grupă la alta, în afara unor situații excepționale, precum schimbarea orarului școlar. Transferurile se fac conform principiului primul venit, primul servit, şi pot fi efectuate doar dacă se respectă experiența în dezbateri, categoria de vârstă și numărul minim şi maxim de participanţi pentru toate grupele implicate. 

Cod de conduită

La DebateX, ne dorim să creăm un mediu plăcut și sigur pentru toți participanții noștri, unde aceștia să se simtă confortabil să își exprime opiniile, să se dezvolte și să se susțină reciproc. Așadar, ne dorim ca participanții să aibă un comportament pozitiv pe durata cursurilor și să evite comportamente negative precum:

  • amenințările

  • hărțuirea sau umilirea

  • discriminarea

  • folosirea cuvintelor obscene

  • mesajele nepoliticoase sau care pot răni colegii sau trainerii

  • nerespectarea intenționată sau sabotarea activităților de la curs. 

 

De asemenea, încurajăm participanții să folosească tehnologia în mod responsabil și să respecte confidențialitatea datelor colegilor, evitând practici precum capturile de ecran sau înregistrările în timpul cursurilor. 

 

ARDOR Muntenia își rezervă dreptul de suspenda temporar sau retrage complet dreptul de participare al persoanelor în cazul încălcării grave a acestor reguli de conduită, cu returnarea taxei de participare ședințelor rămase. 

 

Pentru a absolvi și a fi eligibili pentru înscrierea la modulul următor, cursanții elevi trebuie să participe la cel puțin 50% dintre sesiunile programate, iar cursanții adulți trebuie să participe la cel puțin 40% dintre sesiunile programate.