top of page

Find your voice. Sharpen your mind.

Următoarele cursuri încep în februarie. Lasă-ne datele pentru a te anunța când deschidem înscrieri noi.

Știai că elevii care practică debate au o performanță școlară cu 20% mai mare? 

În plus, cursurile de dezbateri dezvoltă capacitatea de a vorbi în public, gândirea critică și încrederea - abilități pentru viitor pe care le antrenezi într-un mod fun.

TRAINERI DIN LOTUL NATIONAL

Ai parte de traineri cu experiență, campioni regionali și naționali, antrenori ai lotului național de dezbateri al României, pasionați de debate și debateri ei înșiși.   

EXERSEZI LIMBA
ENGLEZĂ

Exersezi constant o limbă cu circulație internațională - cursurile au loc exclusiv în limba engleză. Proba de "Speaking" de la examenele de limbă va fi mult mai ușoară.

PARTICIPI LA
COMPETITII

De două ori pe an organizăm un turneu de dezbateri pentru toți elevii școlii, pentru a exersa abilitățile dobândite într-un format competitiv

TOTUL ONLINE, LA UN CLICK DISTANTA

Cursurile noastre sunt predominant cu predare online, pe platforma Zoom. Unii dintre instructorii noștri locuiesc în Olanda, Marea Britanie sau Franța. Mulți cursanți sunt din România, dar și din țări precum Turcia sau, Republica Moldova. 

Ce spun trainerii debateX despre dezbateri ?

Teo, trainer debateX - gimnaziu

Află de la Teo, fost campion național și trainer debateX la gimnaziu  de ce îi place să dezbată și de ce predă debate. 

De la planificarea argumentului - chiar dacă este unul cu care nu ești de acord - până la alegerea cuvintelor cu grijă, debate-ul te va pregăti să faci față cu succes provocărilor de la școală, universitate și carieră. 

Dezvolți gândirea critică

Înveți să formulezi argumente bine gândite, să pui sub semnul întrebării dovezile din spatele unei anumite poziții sau concluzii. Gândirea critică te ajută să construiești o atitudine sănătoasă față de fenomene de tip 'fake news'. 

Ai un boost de încredere

Ca bun orator și cu skill-urile de prezentare pe care le vei dobândi, vei fi mai încrezător în tine la examenele orale, admitere sau interviuri pentru un job

Îți controlezi emoțiile

Echilibrul și calmul sunt exersate constant în timpul cursurilor de debate.  De fapt, gestionarea emoțiilor te va ajuta să câștigi respect în fiecare domeniu al vieți tale personale și profesionale.

Smart learning

Obții cunoștințe ample, din discipline aflate în afara curriculei școlare, dar totuși de actualitate: economie, evenimente sociale, politică internațională, filosofie, world affairs.

NOTĂ: Cursurile se desfășoară exclusiv în limba engleză. În cazul în care nu ai deja o certificare ce poate atesta nivelul B2, te rugăm să parcurgi testul de aici și să ne trimiți rezultatele pe email. 

bottom of page